Bayer 04 Leverkusen scoorde in blessuretijd twee doelpunten om de stand gelijk te maken

In een prachtige kwartfinales van de Europa League leken mensen de passie van de finale te voelen. Ook dit seizoen zijn het donkere paarden in de competitie. Op het moment dat ze elkaar ontmoetten, braken ze met ongekende kracht uit. Uiteindelijk scoorde Bayer 04 Leverkusen in blessuretijd twee doelpunten en eindigde de stand in een 2-2 gelijkspel. De ongeslagen reeks van 35 wedstrijden van Bayer 04 Leverkusen in alle categorieën is niet doorbroken door Qarabağ en zij zullen vooruitgang blijven boeken.

Misschien wordt het ongeslagen record van Bayer 04 Leverkusen vroeg of laat door een bepaald team verbroken, maar ze staan er nu op om elke wedstrijd te winnen. Als de spelers kijken naar de fans die Bayer 04 Leverkusen voetbalshirt dragen en hen altijd door de ene wedstrijd na de andere vergezellen, hoe kunnen ze het dan verdragen dat er een einde komt aan de mislukking? Bayer 04 Leverkusen wil dit seizoen een kampioenschapsrecord vestigen en zij zullen dan ook blijven werken aan dit doel.

Toen ook de zwarte voetbalshirts goedkoop de wil om te winnen in zich droeg, voelde Bayer 04 Leverkusen een klein beetje gevaar, en uiteindelijk werden ze niet verslagen door hun tegenstanders. Toen Qarabağ met twee doelpunten voorsprong op voorsprong kwam, stortten de spelers van Bayer 04 Leverkusen mentaal niet in, maar voerden in blessuretijd een laatste tegenaanval uit. Iedereen moet de goede mentaliteit van de spelers van Bayer 04 Leverkusen bewonderen, die een voetbalgeest heeft gecreëerd van nooit opgeven of opgeven voor het team.